S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Šnofijev in Pepcin izziv meseca

Šnofijev in Pepcin izziv mesecaSaj že veste, da Šnofi in Pepca letos med seboj tekmujeta, kdo bo dosegel več točk na tekmovanju Vesele šole. Da bi čim bolj naštudirala teme, si dodeljujeta malce navihane naloge in jih predajata v točkovanje uredništvu Vesele šole. Na ta način tekmujeta vsak mesec in se pri tem strašansko zabavata. Sedaj je rezultat 1:0 za Pepco!

Sklenila sta, da k sodelovanju povabita tudi vas. No, pa razložimo kako to gre …

 Pepca november 2017

Vsak mesec bosta pripravila izziv, ki bo objavljen na spletni strani in Facebook strani Vesele šole. Pravzaprav bosta izziva dva, eden Šnofijev in drugi Pepcin. Snofi november 2017

Finaliste bo nato ocenila žirija uredništva Vesele šole, o zmagovalcu meseca pa bo z všečki odločala publika na Facebooku – Vesela šola.

Štirje finalisti v mesecu se bodo pomerili v zbiranju všečkov za njihove prispevke, ki bodo objavljeni na Facebook profilu Vesele šola.

Največ všečkov – zmagovalec!

 

 

 

          Finalisti se bodo potegovali za različne mesečne nagrade.

Zdaj te pa že mika, kajne? Najbolje, da vam kar izdamo izziv tega meseca, da se ga čim prej lotite – hitro, klik na povezavo

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije