S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Pravna obvestila

Pravna obvestila Mladinske knjige Založbe.

Vsebina, objavljena na spletnih straneh družbe Mladinska Knjiga Založba Ljubljana d.d., se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Uredniki se bodo trudili zagotoviti točno in ažurno vsebino na spletnih straneh družbe Mladinska Knjiga Založba Ljubljana d.d., vendar ne prevzemajo nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti Mladinska Knjiga Založba Ljubljana d.d., niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani družbe Mladinska Knjiga Založba Ljubljana d.d., ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh družbe Mladinska Knjiga Založba Ljubljana d.d. ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Spletne strani, na katere kažejo povezave iz spletnih strani Mladinska Knjiga Založba d.d., niso pod nadzorom družbe Mladinska Knjiga Založba d.d.

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije