S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Nagradni natečaji 2017/2018

Nagradni natečaji Vesela šola - Šnofijev in Pepcin izziv


Snofi november 2017

Spoštovani mentorji,

 

vabimo vas, da spodbudite tekmovalce Vesele šole k sodelovanju pri nagradnih natečajih Vesele šole.

Vsak mesec bo na spletni strani pod zavihkom Novice za mulce oziroma na domači strani Vesele šole objavljen natečaj meseca.

 

Do natečaja meseca decembra lahko dostopate na tej povezavi.

Prispevke bomo zbirali do 27. decembra na naslov: Mladinska knjiga Založba d.d., uredništvo Vesela šola, Slovenska 29, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti vesela.sola@mkz.si.

 

Učenci bodo lahko sodelovali v izzivu meseca, ki bo objavljen na spletni strani in Facebook strani Vesele šole. Pravzaprav bosta na izbiro dva izziva, eden Šnofijev in drugi Pepcin. Izmed vsemi prispelimi prispevki bo žirija uredništva Vesele šole izbrala štiri finaliste, o zmagovalcu meseca pa bo z všečki odločala publika na Facebooku – Vesela šola. Štirje finalisti v mesecu se bodo pomerili v zbiranju všečkov za njihove prispevke, ki bodo objavljeni na Facebook profilu Vesele šola. Največ všečkov – zmagovalec!

Žirija bo ocenila vse prispevke, ki bodo na elektronski ali poštni naslov uredništva Vesele šole prispeli do 27. v tekočem mesecu. Žirija bo izbrala štiri finaliste na mesec. Na Facebooku bomo pod prispevki finalistov objavili ime, priimek in kraj avtorja prispevka. Všečkanje oziroma glasovanje za najboljši prispevek bo na Facebooku potekalo do 19. naslednjega meseca.

Več o pravilih nagradnega natečaja si lahko preberete na tej povezavi.

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije