S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Šnofijev in Pepcin decembrski izziv

Sodeluj v nagradnem izzivu in pomagaj Šnofiju in Pepci okrasiti novoletno jelko.

Vse prispele okraske bomo obesili na veselošolsko novoletno jelko. Zmagovalec bo prejel družinsko vstopnico za obisk Narodnega muzeja Slovenije.

Zdaj te pa že mika, kajne? Izberi izziv:

 

Izziv: Čisto posebni novoletni okraski
Šnofi Pepca
Najraje ustvarjam z glino, fimo maso moose gumo in dodatki. Prisegam na škarje, papir in blago, barvice, tempere in bleščice.
darilca
  • V izdelke vključite nekaj iz decembrske teme (da bo žirija videla, koliko ste že naštudirali), npr. lahko izdelate neki muzejski predmet in ga okrasite po svoje.
  • Ko izbirate med izzivoma, pomislite, s katerimi materiali najraje ustvarjate, čeprav ni treba, da se držite ravno naštetih.
  • Uporabite svojo domišljijo! Naj bodo vaši okraski unikatni kot muzejski predmeti, ki nosijo toliko zanimivih zgodb.
  • Ustvarjajte, ker se pri tem zabavate! (Saj veste, to je Vesela šola!).


Zdaj pa veselo na delo. Šnofi, Pepca in Uredništvo Vesele šole se že veselimo vaših prispevkov. :)

Finaliste bo ocenila žirija uredništva Vesele šole, o zmagovalcu meseca pa bo z všečki odločalo občinstvo na Facebooku – Vesela šola. Štirje finalisti v mesecu se bodo pomerili v zbiranju všečkov za svoje prispevke, ki bodo objavljeni na Facebook profilu Vesele šole. Največ všečkov – zmagovalec!

Prispevke s pripisom »Šnofijev/Pepcin izziv december« pošljite po navadni pošti na naslov Vesela šola, Slovenska 29, 1000 Ljubljana. Za nagrado se lahko potegujete tudi tako, da nam na elektronski naslov vesela.sola@mkz.si pošljete fotografije vaših okraskov. Žirija bo ocenila vse prispevke, ki bodo na Veselo šolo prispeli do 27. decembra, in izbrala štiri finaliste na mesec. Na Facebooku bomo pod prispevki finalistov objavili ime, priimek in kraj avtorja prispevka. Všečkanje oziroma glasovanje za najboljši prispevek bo na Facebooku potekalo do 19. januarja. Več o pravilih nagradnega natečaja preberite na www.veselasola.net/o-veseli-soli/pravila-nagradnih-natecajev.

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije