S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Šnofijev in Pepcin marčni izziv

Izziv: Kratka zgodba – do 200 besed (kakšna več ali manj, ne bo hudega)
Šnofi Pepca
Naslov: Možgani in puberteta Naslov: Zaljubljeno srce
Vesela šola marec 2018
  • V besedilo vključite vsebino iz marčevske teme (da bo žirija videla, koliko ste že naštudirali).
  • Ko izbirate med izzivoma pomislite na kakšno zanimivo in duhovito prigodo na temo naslova in o tem seveda pišite (nasmejte žirijo za dodatne točke).
  • Lahko govorite resnico, lahko pa tudi odplavate v domišljijski svet in tam najdete navdih za zgodbo (pa da vidimo, če vas lahko razkrinkajo ali govorite resnico ali ne).
  • Pišite zato ker vam je fino in se pri tem zabavajte. (Saj veste, to je tista Vesela šola!).


Bodite duhoviti, a do nikogar žaljivi, uporabite domišljijo, vključite nekaj iz mesečne teme in malce že popazite na tistega … kaj je že … aha, stric Pravopis.

Zdaj pa veselo na delo. Šnofi, Pepca in Uredništvo Vesele šole se že veselimo vaših prispevkov. :)

Prispevke s pripisom »Šnofijev/Pepcin izziv« nam pošljite elektronski naslov vesela.sola@mkz.si ali po navadni pošti na naslov Vesela šola, Slovenska 29, 1000 Ljubljana. Žirija bo ocenila vse prispevke, ki bodo na uredništvo Vesele šole prispeli do 27. marca. Izbrala bo štiri finaliste na mesec. Na Facebooku bomo pod prispevki finalistov objavili ime, priimek in kraj avtorja prispevka. Všečkanje oziroma glasovanje za najboljši prispevek bo na facebooku potekalo do 19. aprila. Več o pravilih nagradnega natečaja preberite na tej povezavi.

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije