S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Seme ali delitev, to je zdaj vprašanje!

Najlepša hvala vsem za poslane ideje, kakšna pomoč umetne intelignece bi vam prav prišla. Glede na prispele odgovore se nadejamo, da bomo kmalu lahko kupili robotke, ki vam bodo pospravljali sobe, hihi. Žreb je bil naklonjen ... Manci Petruna. Manca, tvoj robotek bi bil odlično novoletno darilo, v uredništvu sklepamo, da pospravljanje sob ni ravno najljubše opravilo veselošolcev.

 

Pa smo ga dočakali, veseli december! Upamo, da boste v vrvežu prednovoletnega dogajanja našli čas tudi za veselošolske možganske kravžljarije. Tokrat vas, dragi veselošolci, sprašujemo, ali ste že kdaj vzgojili kakšno rastlino? Katera rastlina je to bila? Kako ste skrbeli zanjo? Tule vas čakajo podrobnosti tokratnega podviga - KLIK. Vrtnarska poročila zbiramo do ponedeljka, 12. decembra 2016. Med veselošolskimi vrtnarji bomo izžrebali dobitnika imenitnih gravžarij gospoda Gnilca.

 

mesojedke-3

 

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije