S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Barjansko čofotanje

Dragi veselošolski cvetličarji, hvala za poslane kreacije! Naše stene zdaj poleg novoletnih čestitk krasijo še krasni šopki, juhu! Hvala vsem risarjem, vaše cvetlične umetnine so v uredništvo vnesle pravo pomladansko vzdušje. Žreb je bil naklonjen ... Mariji Goričan. Čestitamo!

V tokratni galaktični uganki se selimo v svet mesojedk. Kje rastejo? Kakšno je okolje, v katerem rastejo? Sprašujemo te, dragi veselošolec, katero slovensko barje si že obiskal, katere rastline in živali si tam srečal. Kaj ti je od obiska barja najbolj ostalo v spominu – morda mehka tla in mokri čevlji ali pa jate komarjev? Tule te čakajo mesojedsko-barjanske podrobnosti – KLIK. Svoj barjanski izlet opremi s podatki in nam zgodbo pošlji po elektronski ali navadni pošti. Med veselošolskimi naravoslovci bomo izžrebali dobitnika knjige o žuželkah in pajkih ter Šnofijevo majico.

 

mesojedke-11

 

 

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije