S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Iznajdi novo čokolado

Hvala vsem, ki ste nam poslali svoj kozarec sanj. Navdušili ste nas! Vaši izdelki so tako prisrčni, da še razmišljamo, kako jih pokazati ljudem. Navdušiti z njimi še druge. Velika in lepa in najlepša hvala vsem! Žreb je bil naklonjen ... Claudii Šorli iz Smlednika. Potem pa je iz omare skočil Šnofi in rekel, da je on pa izžrebal Nežo Brezovnik iz Kotelj. Tako da nagrado dobita obe. Čestitamo! In želimo veliko veselja s poslano nagrado! Razveselil nas je paket naših zvestih veselošolcev iz Lovrenca na Pohorju, ki jim v zahvalo in spodbudo pošiljamo igro osvajanja ozemelj.

V ponedeljek smo se potepali po pokljuških gozdovih in nabirali ideje za prihodnje veselošolske dogodivščine. Tako vam zadnjo galaktično uganko na temo Roalda Dahla zastavljamo danes. Se spomnite, kaj je imel Roald Dahl najraje? Čokolado, seveda! Zato je današnja uganka še posebej sladka. Zamisli si, da si imeniten iznajditelj oz. imenitna iznajditeljica kot gospod Vili Majavšek. Kaj bi bila tvoja sladka pogrutavščina? Hm, palačinke, ki jih nikoli ne zmanjka? Tule te čaka posebna sladkosneda nalogaKLIK. Ideje zbiramo do ponedeljka, 7. novembra 2016, ko vas bo čakala nova galaktična uganka. Pssst, laboratorijska bo! Med izumitelji pa bomo izžrebali dobitnika sladkega paketa!

Dahl-nagrada3

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije