S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Hura za prvake in živele počitnice!

Za nami je res pestro leto, v katerem smo raziskovali galaksije bogastva, knjig Roalda Dahla, laboratorijev, mesojedih rastlin in orhidej, spomina, sladkorja, reformacije, parkov, polarnega kroga in teka. Pot po tej galaksiji je bila polna zanimivih vprašanj, novih izzivov in izkušenj, zdaj pa so na vrsto prišle zaslužene počitnice, pred katerimi smo najbolj pridne veselošolce, državne prvake, ujeli še na naši najljubši prireditvi v letu!

Prireditev, ki je potekala v soboto, 3. junija 2017, v Festivalni dvorani v Ljubljani, je bila polna smeha (voditelj Pižama in njegov pomočnik Šnofi sta ves čas pokala štose in uganjala norčije), znanja (kako pa naj bo drugače, če na kupu zbereš 69 državnih prvakov!), iskric (tistih veselih in igrivih) in sladkorčkov (hja, morali smo se malo posladkati). Zelo cenimo vsakogar, ki je pokazal vedoželjnost in vztrajnost ter se letos z nami potepal po naši galaksiji znanja, saj brez vas Vesela šola ne bi bila to, kar je. Prav poseben poklon pa namenjamo zlatošolcem. Vesele šole ne bi bilo brez izvrstnih mentorjev in mentoric, ki veselošolcem in veselošolkam pomagajo na poti raziskovanja naših galaksij znanja. Iskreno se zahvaljujemo vsem mentorjem in mentoricam ter jim iz srca čestitamo za uspehe, ki jih dosegajo!

Zvezde prireditve pa niso bili samo naši zlati veselošolci, temveč tudi slavni obrazi, ki so jim prišli čestitat. Obiskali so nas Domen Valič, Enja Grad, Nik Škrlec, Raiven, Trkaj in BQL. Kamorkoli smo pogledali, smo videli koga od slavnih. V veliko čast nam je, da so si vzeli čas in prišli čestitat našim veselošolcem. Vsi po vrsti so bili zelo prijazni, simpatični in zabavni. Iskreno se zahvaljujemo našim glavnim podpornikom Abanki, Telekomu Slovenije, Pošti Slovenije in Zavarovalnici Triglav, ki nam omogočajo ustvarjanje Vesele šole, ter vsebinskim partnerjem, ki pomagajo pri tem, da so veselošolske teme raznolike in zanimive – medijski hiši Da Vinci Learning, Pionirskemu domu in Narodnemu muzeju Slovenije. Zelo se zahvaljujemo tudi letošnjim sponzorjem tem – Nemški turistični organizaciji in družbi Podravka.

Želimo vam čudoviiite, dooolge, vroooče, vesele in nič šolske počitnice! Se vidimo septembra!

VS-reportaza1 VS-reportaza10 VS-reportaza12 VS-reportaza13 VS-reportaza14 VS-reportaza15 VS-reportaza16 VS-reportaza17 VS-reportaza18 VS-reportaza20 VS-reportaza23 VS-reportaza25 VS-reportaza29 VS-reportaza33 VS-reportaza34 VS-reportaza35 VS-reportaza36 VS-reportaza37 VS-reportaza38 VS-reportaza39 VS-reportaza40 VS-reportaza41 VS-reportaza42 VS-reportaza43 VS-reportaza44a VS-reportaza45  VS-reportaza47aVS-reportaza51 VS-reportaza54 VS-reportaza55 VS-reportaza59 VS-reportaza62 VS-reportaza64

 

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije