S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Zbiranje prijav je zaključeno (pa še nekaj novičk za povrh)

Dragi mentorji, zbiranje prijav za veselošolsko tekmovanje je zaključeno. Prisrčna hvala za tako velik odziv – 8. marca bo na iskriva in upamo, da tudi hudomušna, vprašanja odgovarjalo več kot 10 000 slovenskih osnovnošolcev. Pravijo, da se letošnji vprašalniki berejo kot napeta knjiga, v uredništvu smo se potrudili, da bo vedoželjne veselošolce kar gnalo reševati tekmovalne pole. Veselošolci vemo, da je v znanju moč, pa tudi, da zna znanje biti sila zabavna reč!

Za vse tiste, ki boste v času veselošolskega tekmovanja v šoli v naravi – sporočite nam in našli bomo rešitev, da bodo lahko tekmovali vsi veselošolci. Tekmovalne pole bodo na vaši šoli do 1. marca, pomembno je, da tekmujemo po vsej Sloveniji na isti dan ob isti uri. Kje tekmujemo ... je pa stvar možnosti in domišljije. Zakaj torej ne kar v šoli v naravi.

Če so veselošolske okrožnice, galaktične uganke ali, navsezadnje, lične in simpatične veselošolske pohvale, ki jih bodo letos skupaj s tekmovalnimi polami prejeli vsi veselošolci, k udeležbi in reševanju nalog spodbudilo še koga – sporočite nam, potrudili se bomo poiskati rešitev in vam priskrbeli vprašalnike ter seveda pohvale tudi za zamudnike. Veselošolci vemo: a) pomembno je sodelovati in b) več ko nas je, bolj veselo je.

Prisrčen in navihan veselošolski pozdrav vsem!

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije