S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Veselošolska sodelovanja

Dragi mentorji,

V uredništvu Vesele šole se trudimo izbirati teme, katerih obravnava bo veselošolcem in vam v veselje. Želimo si, da bi skupaj odkrivali in spoznavali neskončno zanimivo in neskončno kratkočasno galaksijo znanja. Na svetu je toliko zanimivega, da smo marsikdaj v zadregi, česa se lotiti. Muh in pajkov, dronov, vitezov, ljudskih pesmi, grozljivk ali morda živalskih vrtov! Kadar nas poštar zjutraj razveseli z vašimi pismi, risbicami in pripovedmi, smo ne samo neizmerno veseli, ampak vemo tudi, da imamo najboljšo službo na svetu! Vsem mentorjem in njihovim veselošolcem prisrčna in iskrena hvala za povratne informacije, kaj imate radi ali kaj nemara pogrešate. Veselošolsko uredništvo vam bo vselej skušalo priti naproti – s temami, pisci, slogom obravnave, pa seveda tudi z nagradami in spodbudami za vaše veselošolsko delo.

Pišite nam, pošiljajte nam fotografije in veselošolske izdelke! In naša skupna veselošolska zgodba bo še bolj zanimiva za tiste, ki na pot znanja, in življenja, navsezadnje, šele stopajo. Na fotografijah so veselošolci iz OŠ Šentrupert in POŠ Vrhpolje, hvala mentoricama Metki Hočevar in Katji Medija za vse nasmehe!

Z lepimi pozdravi,
Maja Ogrizek, urednica Vesele šole

mentorji-1mentorji-2  mentorji-3

mentorji-4

 mentorji-5 mentorji-6

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije