S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Obvestilo ob koncu veselošolske sezone 2017 / 2018

 

Mentorji in mentorice!

Vaši učenci so dosegli izjemne rezultate pri Veseli šoli in nas prijetno presenetili. Zelo smo vam hvaležni za vaš trud, ki ste ga vložili v priprave učencev in opravili vso organizacijo povezano s šolskim in državnim tekmovanjem. Spodaj vam posredujemo še nekaj informacij, ki so povezane z zaključkom letošnje sezone.

Za tekmovalce, ki so osvojili priznanje, boste priznanja prejeli na šolo po pošti. Priznanja bodo v celoti izpolnjena in jih boste le še razdelili učencem. Priznanja pošlje DMFA in bodo prispela pred 18. 5.

Za vaša potrdila o napredovanju vam ni potrebno narediti nič. Dobili jih boste avtomatsko še pred koncem šolskega leta. Na potrdilih bodo izpisane vse vaše vloge, povezane s tekmovanjem, ki so bile pod vašim imenom označene na strežniku DMFA.

Mentorji, ki imate med svojimi učenci zlate tekmovalce, ki so prvaki Vesele šole (najvišje dosežene točke), boste prejeli vabila za Veselošolsko prireditev, zase in vašega učenca. Učenec z vabilom zlatega priznanja ne bo prejel na šolo, učencu bomo priznanje podelili na slavnostni prireditvi! Prosimo vas, da učencu izročite kuverto z vabilom. Vašo udeležbo nam sporočite na vesela.sola@mkz.si.

 

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in se veselimo naslednjega šolskega leta!

 

Če boste imeli še kakšno vprašanje, nam pišite na vesela.sola@mkz.si

 

Lepo vas pozdravljamo!

 

Uredništvo Vesele šole

Rebeka Tomšič, urednica

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije