S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Neuradni rezultati šolskega tekmovanja

Dragi mentorji in veselošolci, pa smo jih dočakali: neuradni rezultati šolskega tekmovanja v znanju Vesele šole.

Tokrat skladno z novim pravilnikom o šolskih tekmovanjih Zavoda Republike Slovenije za šolstvo prvič objavljamo neuradne rezultate šolskega tekmovanja v znanju Vesele šole. Državnega tekmovanja v znanju Vesele šole se bo udeležilo do največ 15 % tekmovalcev s šolskega tekmovanja iz vsake posamezne tekmovalne kategorije, tj. razredov, ki so na šolskem tekmovanju dosegli najboljše rezultate. Udeleženci državnega tekmovanja bodo objavljeni na veselošolski spletni strani najpozneje v 14 dneh po opravljenem šolskem tekmovanju, ko bodo objavljeni tudi uradni rezultati šolskega tekmovanja. Seznam šol organizatork državnega tekmovanja je obljavljen tule: KLIK.

Če so nam po seznamu neuradnih rezultatov morda kolovratili nepovabljeni škrati ali je vesolje bitov in bajtov koga požrlo: sporočite, prosim, na veselošolski naslov. Osrednja tekmovalna komisija bo sproti urejala morebitne spremembe ter vestno posrbela, da bo do objave uradnih rezultatov čez 14 dni vse tako, kot mora biti.

Zdaj pa brž ošilit svinčnike za novo veselošolsko avanturo! Državnega tekmovanja se bova kot gosta ene izmed šol organizatork udeležila tudi urednica Maja in Šnofi – stik z mentorji in veselošolci nam veliko pomeni. Se vidimo!

VŠ-šolsko-uspelo ti je

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije