S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Navodila za šolsko tekmovanje

Spoštovani mentorji,

pred nami je najbolj pričakovano obdobje veselošolskega leta: tekmovanje. Letošnja pomembna tekmovalna datuma sta:
• šolsko tekmovanje: 8. marec 2017 ob 13.00;
• državno tekmovanje: 12. april 2017 ob 14.30.

Po pošti boste v sredo, 1. marca 2017, skupaj s spremnim dopisom in navodili za izvedbo tekmovanja prejeli tekmovalne vprašalnike in pohvale za sodelovanje. Prosimo, da jih preštejete ter se prepričate, da ste jih prejeli dovolj. Če število vprašalnikov ali pohval ne ustreza, to čim prej sporočite v uredništvo Vesele šole (01 241 31 59) ali na e-naslov vesela.sola@mkz.si, da vam bomo lahko pravočasno poslali manjkajoče izvode.

Kratka navodila za tekmovanje

• Vsak veselošolec dobi za udeležbo na tekmovanju pohvalo za sodelovanje v Veseli šoli. Pohvale, prosimo, izpolnite, jih podpišite ter izročite veselošolcem na dan šolskega tekmovanja.
• Rešitve bomo objavili na dan tekmovanja, tj. 8. marca 2017, ob 17. uri na naši spletni strani pod zavihkom Tekmovanje.
• Šolske vprašalnike pregledate in ovrednotite mentorji ter nam najpozneje v 3 delovnih dneh po opravljenem tekmovanju pošljete izpolnjeno elektronsko poročilo o vseh tekmovalcih in njihovih dosežkih na šolskem tekmovanju.
• Ne spreglejte pomembnih datumov, zapisanih na strežniku. Po preteku postavljenih rokov vnos podatkov ne bo več mogoč.

Podrobna navodila o izvedbi tekmovanja, vrednotenju in pošiljanju rezultatov najdete tule: KLIK. Redno spremljajte našo spletno stran, kjer bodo sproti objavljene vse pomembne informacije.

Prisrčen pozdrav iz uredništva, naj vas na tekmovanju spremlja veselošolska dobra volja,
Maja Ogrizek, urednica Vesele šole

tekmovanje 2017-1

 

 

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije