S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
EN   DE

Navodila za državno tekmovanje

Spoštovani mentorji,

 

državno tekmovanje v znanju Vesele šole je pred vrati! Potekalo bo v sredo, 12. aprila 2017, ob 14.30. Za lažjo pripravo na tekmovanje vam posredujemo nekaj koristnih informacij. 

Tekmovanje bo potekalo na 31 šolah organizatorkah. Seznam šol organizatork si lahko ogledate tukaj. Šole organizatorke so že obveščene o izvedbi tekmovanja.  

Tekmovalna pola vsebuje 20 nalog oziroma 15 nalog za učence s prilagojenim programom. Čas za reševanje nalog je 45 minut. Za tekmovalce v prilagojenem programu lahko mentorji čas reševanja podaljšajo na eno uro oziroma po svoji presoji glede na posameznega tekmovalca. Naloga iz tujega jezika je na vprašalniku zadnja (20. naloga), vsebuje pa angleško in nemško različico: tekmovalec rešuje nalogo v tistem tujem jeziku, ki se ga uči kot prvi tuji jezik, drugo pa pusti prazno.

Neuradni rezultati državnega tekmovanja bodo na spletu (zavihek Tekmovanje) objavljeni najkasneje do 18. aprila 2017, seznam prvakov pa najkasneje 14 dni po tekmovanju.

Podelitev priznanj državnim prvakom bo v soboto, 3. junija 2017, v Festivalni dvorani v Ljubljani. Na prireditev so vabljeni vsi državni prvaki in njihovi mentorji. Vabila na prireditev bodo prejeli po pošti.

Če imate kakšno vprašanje, prosimo, pišite na uredništvo Vesele šole na vesela.sola@mkz.si ali irena.wagner@mkz.si

Naj bo vam in vašim veselošolcem tekmovanje v zabavo in veselje!

Prijazno pozdravljamo iz galaksije znanja,                                                               

 

Uredništvo Vesele šole

 

 

 

 

 

DaVinci learning Pionirski dom Narodni muzej Slovenije